Τελευταία Νέα
    Οι 4 εποχές είναι μια σειρά  μη βιομηχανοποιημένων  κοσμετολογίκων   π…
     DO IT YOURSELF ΦΥΤΙΚΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ με δυόσμο, πρόπολη και αλόη Συνταγή για τ…
     ΓΑΛΗΝΙΚΟ ΣΚΕΥΑΣΜΑ: Η ονομασία προέρχεται από τον μεγαλύτερο ,μετά τον Ιπποκράτη, ιατ…
     Τι είναι η Ομοιοπαθητική;   Η Ομοιοπαθητική είναι μια τελείως φυσική μέθοδο…
     Παρασκευή κρέμας ματιών με αντιρυτιδική, συσφικτική, ενυδατική δράση Συστατικά για …
Όλα τα νέα »
Βιβλιογραφία

Αρρυθμία και Μαρμαρυγή

» Αρχική » Υγεία-Oμορφιά- Ευεξία

Αρρυθμία και Μαρμαρυγή Η αρρυθμία είναι μια κατάσταση στην οποία ο καρδιακός ρυθμός είναι ακανόνιστος, λόγω σφαλμάτων στο βιοηλεκτρικό σύστημα που διεγείρει τον καρδιακό ρυθμό. Τα τυπικά συμπτώματα είναι αίσθημα διακοπής των καρδιακών παλμών, πρόωρη συστολή, παθολογικά γρήγορος παλμός (ταχυκαρδία) ή παθολογικά αργός παλμός (βραδυκαρδία).

Ως ακανόνιστος καρδιακός ρυθμός (αρρυθμία) ορίζεται ο ρυθμός που είναι κατά 25% λιγότερος ή κατά 25% περισσότερος από το μέσο ρυθμό που ανιχνεύεται κατά τη διάρκεια μιας μέτρησης.

Η κολπική μαρμαρυγή είναι η συνηθέστερη μορφή ακανόνιστου καρδιακού ρυθμού (αρρυθμία) που μπορεί να οδηγήσει σε θρόμβους αίματος, εγκεφαλικό επεισόδιο, καρδιακή ανεπάρκεια και άλλες επιπλοκές που σχετίζονται με την καρδιά. Τα επεισόδια κολπικής μαρμαρυγής μπορεί να είναι περιστασιακά ή μόνιμα. Περίπου 70% των επεισοδίων κολπικής μαρμαρυγής είναι ασυμπτωματικά και παραμένουν αδιάγνωστα. Στην αρχή η κολπική μαρμαρυγή εμφανίζεται μόνο ως ακανόνιστος καρδιακός ρυθμός και μπορεί να παραλειφθεί σε σποραδικές επισκέψεις στον ιατρό. Για αυτό το λόγο η έγκαιρη ανίχνευσή της είναι πολύ σημαντική και μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης εγκεφαλικού επεισοδίου κατά 68%.


Call Us
23410 29529

Δευτέρα-Σάββατο
(9:00 -14:00)
Για τηλεφωνικές παραγγελίες© 2016 - pharma4seasons.gr -- Κατασκευη eshop by infocus
Back to top